Friday, 18 November 2011

selagi aku mampu senyum aku senyum

selagi aku mampu senyum aku senyum, tp sekarang memang aku tak mampu nak senyum. thanx yang ter amat sangat kepada TRUE FRIEND aku. duit lebih penting dr nilai persahabatan kan. hari ni memang aku rase sangat diperguna kan.hmmm. entah malas aku nak bebel panjang2 sebab tak tahu nak cakap ap dah. aku hanye mampu cakap F**K sahaja.


 
thanx,

6 comments:

  1. heh. senyum senyum :D jangan marah marah nanti cepat tua. haih. itu semua lumrah hidup. normal .

    ReplyDelete
  2. haha tak tak.serius tak cukup.mungkin perlu lebih lagi.macam ni :D

    ReplyDelete
  3. okay .macam tu like like :) sampai bila bila okay?

    ReplyDelete